Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

Unieke productcodering

Lopend door de supermarkt ontdek je allerlei nieuwe producten met bijzonder etiketten. Ieder product is voorzien van een barcode, die je vervolgens kan scannen bij de zelfscankassa om het product af te rekenen. Nadat je alle producten die voorzien zijn van een barcode gescand hebt, kun je met de barcode op de bon naar de uitgang en de winkel uit. Barcodes zijn dus voor consumenten met name handig om producten zelf af te kunnen rekenen. Desondanks biedt de barcode veel meer voordelen voor supermarkten en leveranciers. Zo maken etiketten en barcodes het mogelijk om productinformatie te verkrijgen door eenvoudig de barcode te scannen, waaronder de houdbaarheidsdatum en het artikelnummer. Ben jij een leverancier en zou jij graag je producten voorzien van hoogwaardige barcodes? Dan ben je bij Koenig en Bauer aan het juiste adres.

Professionele codering en unieke ontwerpen

Koenig en Bauer is al jaren gespecialiseerd in codering, waarvoor geavanceerde codeersystemen en lasermachines gebruikt worden. Ook is er aandacht voor het feit dat niet ieder product hetzelfde gecodeerd kan worden. Zo kan Koenig en Bauer printen op plastic en printen op folie, maar zijn er ook uiteenlopende mogelijkheden om levensmiddelen te voorzien van een uniek label. Ook hoef je je geen zorgen te maken over fantasieloze prints op verpakkingen en voedingsmiddelen, want de experts van Koenig en Bauer denken met zorg na over de vormgeving en het productontwerp. Op die manier realiseert het bedrijf professionele prints, die geheel voldoen aan de voorwaarden voor codering volgens Europese wetgeving.

Meer over Koenig en Bauer?

Zie je het al helemaal voor zich hoe jouw artikelen gecodeerd worden door Koenig en Bauer, maar heb je nog wel een paar aanvullende wensen en eisen? Neem dan vooral contact op met de specialisten van het codeerbedrijf voor meer informatie over de ins en outs van productcodering.

https://coding.koenig-bauer.com/nl/

Gerelateerde artikelen

Online bookmakers: zo waag je veilig een gokje

Eindelijk op de bank, maar dan..

Wat is de oorsprong van alledaagse dingen als dozen?