Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

Online bookmakers: zo waag je veilig een gokje

Online bookmakers: zo waag je veilig een gokje

Ben jij iemand die af en toe graag een gokje waagt op een sportwedstrijd? Dan weet je waarschijnlijk ook wel dat dit in Nederland aan zeer strenge regels gebonden is. Deze regels zijn er om de online gokker te beschermen totdat de Wet op de Kansspelen is aangepast. Wil je een Nederlandse online bookmaker gebruiken, dan heb je maar één mogelijkheid en dat is TOTO. Dit is de enige officiële aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Bij hen weet je zeker dat je veilig speelt.

 

De regels van TOTO

In de online gokwereld is deze veiligheid erg belangrijk. Je laat immers je persoonlijke gegevens bij een bookmaker achter en daarbij moet je geld in je wallet plaatsen. Daarnaast is online spelen veel laagdrempeliger en is het gemakkelijk om je daar door mee te laten slepen. TOTO heeft daarom een aantal regels in het leven geroepen. Inzetten op live wedstrijden mag bijvoorbeeld niet en alle weddenschappen moeten voor het begin van de wedstrijd zijn ingediend. Het is ook niet mogelijk om op individuele acties van teamspelers in te zetten, om fraude te voorkomen. Inzetten bij TOTO is veilig en betrouwbaar, maar dus ook beperkt.

 

Andere online bookmakers

Ga je naar online bookmakers op zoek die wel live weddenschappen aanbieden, dan zijn dit dus altijd buitenlandse websites. Deze zijn opgericht in landen waar dat wel is toegestaan, zoals België. Voordat je bij een buitenlandse online bookmaker je weddenschap inzet controleer je wel even of de website de juiste licenties heeft, of de website veilig is en of je een veilige betaalmethode aanbieden. IDeal is dan het beste. Bepaal voor jezelf een maximaal bedrag dat je wilt uitgeven en je weet zeker dat je veilig een gokje kunt wagen.

 

Gerelateerde artikelen

Eindelijk op de bank, maar dan..

De accessoires van een auto

Veilig rijden op een tractor