Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

Verhelp uw voetklachten bij het skiën met Skischoenopmaat.nl

Met de hulp van Skischoenopmaat.nl komt u van uw voetklachten tijdens het skiën af! Heeft u er geen zin meer in om u telkens tijdens het skiën zorgen te moeten maken over uw voeten? Veel skiërs krijgen er mee te maken: branderige voeten of tintelende voeten, kramp in de voorvoet of voetboog of beknelde tenen. Laat uw ski pret hierdoor niet meer bederven en laat skischoenen op maat gemaakt voor uw voeten maken bij Skischoenopmaat.nl. Want niemand wilt dat skiën minder leuk wordt door pijnklachten en dit is ook nergens voor nodig. Wilt u een oplossing voor uw voetklachten en gewoon weer met plezier gaan skiën? Lees dan verder.

Professionele op maat gemaakte skischoenen bij Skischoenopmaat.nl

Wij van Skischoenopmaat.nl hebben de juiste kennis en deskundigheid om de beste skischoenen voor uw voeten te kunnen maken. Bij ons begint u altijd met een afspraak bij onze gediplomeerde voetspecialisten die samen met de bootfitters een voetanalyse zullen maken van uw voeten. Hiermee krijgen wij een compleet beeld van uw persoonlijke situatie en voetklachten door ook rekening te houden met factoren als de metingen en analyse van uw voeten maar ook van uw knieën en onderbenen en te kijken naar uw skistijl. Als dit afgerond is wordt er een 3D voetscan gemaakt en wordt de belastingdruk gemeten zodat de voetklachten in beeld komen en we kunnen gaan nadenken over mogelijke oplossingen. Hiermee kan beslist worden of er een skischoenzool in de skischoenen moet komen en wat voor soort. Deze worden hierna dan ook meteen op maat gemaakt. De perfecte skischoenzolen voor uw voeten hebben we dan al, dan nog de schoen er omheen. Wij gebruiken thermoplastische skischoenen die wij vervolgens helemaal naar uw voet zetten. Uw skischoenen op maat zijn klaar en u kunt meteen de piste op! Zo kunnen hierdoor per jaar 600 skiërs weer prettiger skiën.

Van Den Berg Sport

Skischoenopmaat.nl is onderdeel van Van Den Berg Sport, bekend van RTL Snowmagazine. U kunt altijd bij onze winkel langslopen of een gratis afspraak plannen via onze site. Hier vindt u veel meer informatie over skischoenen op maat.

Gerelateerde artikelen

Digitalisatie en printers; hoe gaat dit samen?

Online bookmakers: zo waag je veilig een gokje

Herensportkleding bestellen?