Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

Veilig rijden op een tractor

Ben jij ook zo’n fan van het programma Boer Zoekt Vrouw? Eenzame boeren die een vrouw in hun leven missen, gaan op zoek naar de ware boerin. Ze hebben iemand nodig om hun leven op tractoren en in weilanden mee te delen en zouden graag te werk gaan op het land met een vrouw aan hun zijde. Wanneer je de grote landbouwvoertuigen voorbij ziet komen, ziet het er vaak indrukwekkend uit. De machines hebben enorme afmetingen en rijden door het weiland als een reuzen in een smurfendorp lopen. Echter, hoe veilig is het eigenlijk dat deze voertuigen zo gigantisch zijn?

Van Zwitserland is specialist op het gebied van voertuigveiligheid en camerasystemen. Vaak komen wij voertuigen tegen in welke het zicht door verschillende factoren beperkt wordt. Niet alleen moet je hier dus bij denken aan een tractor in een weiland, maar ook aan een ambulance in een grote menigte of een bus rijdend door de stad. Wanneer het zicht in zulke voertuigen beperkt wordt om wat voor reden dan ook, neemt de verkeersveiligheid op de weg af. Naast het gevaar dat de bestuurder zelf loopt, ontstaat er ook een onveilige situatie voor medeweggebruikers en omstanders. Een tractor in een weiland zal hierbij nog beperkte gevaren creëren, maar wanneer er zich mensen in het weiland bevinden, zal de kans op ongelukken al snel vergroten. Laat dus staan wanneer een ambulance geen zicht heeft op de situatie rondom het voertuig, wanneer het door een menigte rijdt.

Om zowel voertuigveiligheid als verkeersveiligheid te garanderen, heeft Van Zwitserland allerlei soorten en maten achteruitrijcamera te koop. Zo bieden wij een handige draadloze achteruitrijcamera, maar kun je bij ons ook een achteruitrijcamera set kopen in meerdere uitvoeringen. Laat je adviseren door onze experts of neem alvast een kijkje op onze website voor het gehele assortiment.

https://www.vanzwitserland.nl/

Gerelateerde artikelen

Vraag advies bij een outplacementbureau

De kartonnen dozen van de Dozenhal

Yoga in Heemskerk