Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

De kartonnen dozen van de Dozenhal

Bij de Dozenhal kunt u van alles en nog wat krijgen wat betreft kartonnen dozen. We hebben niet voor niets de grootste voorraad dozen in heel Nederland! Dat betekent dat wij voor ieder persoon die op zoek is naar een kartonnen doos, wel een gewenst formaat kunnen vinden! In de handige zoektool op onze website kunt u gewoon de dimensies invullen waar u naar op zoek bent, en dan gaat deze zoekmachine graven in ons assortiment om te kijken of we hebben wat u zoekt. Vervolgens krijgt u bij de resultaten allerlei formaten te zien, niet alleen degene waar u naar op zoek bent. Het kan zijn dat u gewoon iets wilt dat ongeveer overeenkomt met een aantal afmetingen, en deze resultaten krijgt u ook te zien. Het voordeel van deze formaten vinden in ons assortiment, is dat u gelijk een offerte kunt aanvragen!

Op maat gemaakte kartonnen dozen

Natuurlijk verkopen we niet enkel de kartonnen dozen die we al in ons assortiment hebben, ze moeten ook ergens vandaan komen. Deze dozen worden stuk voor stuk ook geproduceerd. Daarom kunnen we voor onze klanten ook dozen op maat laten maken. Deze optie is vooral handig voor klanten die een onconventioneel product hebben met aparte afmetingen, waar niet zo snel een standaard formaat kartonnen doos omheen past, of klanten die graag vers gemaakte dozen willen gebruiken voor hun producten. Over vers gemaakt gesproken, we verkopen ook gebruikte dozen! Deze zijn dan weer het tegenovergestelde, maar met goede reden. Wij vinden het namelijk zonde om deze dozen na eenmalig gebruik direct weg te gooien. Daarom verkopen we ze tegen een lagere prijs aan onze klanten. Dat is goed voor het milieu, én goed voor de portemonnee!

Kies voor de Dozenhal

U ziet het, op geen enkele andere plek is er zoveel mogelijk met kartonnen dozen als met de Dozenhal. Dat is niet de enige reden om voor ons te kiezen, we kunnen de levering van uw bestelling de volgende dag al mogelijk maken! Bovendien maken we gebruik van eigen transport, die de dozen op locatie bij u levert. Uitstekende kwaliteit gecombineerd met een goede service dus.

Gerelateerde artikelen

Borstvergroting operatie.

Fitnessapparaat in je eigen huis

5 tips om je voertuig te verkopen