Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

Tips voor een fitter leven met InMotion Health

Nu de zomer weer voor de deur staat bent u vast niet de enige die wilt werken aan een gezonder en fitter leven. Wilt u advies op maat ten aanzien van het fitter worden? Overweeg dan een samenwerking met InMotion Health. InMotion Health doet er alles aan om u een gezonder leven te laten lijden. Betere voeding, beweging en begeleiding bij medische aandoeningen zijn allen mogelijk bij InMotion Health. Om u alvast de juiste richting in te sturen, zetten wij in dit artikel een aantal tips op rij voor een fitter en gezonder leven!

Ook klein beetjes helpen

Beweging is een van de belangrijkste aspecten die bijdragen aan een fitte levensstijl. Niet iedereen kan de motivatie opbrengen om veel aan sport te doen. Daarom is het verstandig om kleine beetjes beweging mee te pikken in uw alledaagse leven. Neem bijvoorbeeld is een keer de fiets naar werk of stap een halte eerder uit als u met de bus gaat. Maak ook geen gebruik van de lift maar pak eens een keer de trap. Deze kleine beetjes beweging zullen aan het einde van de dag flink schelen in uw energieverbruik!

Gebruik een stappenteller

Voor het bereiken van een gezonde levensstijl geldt de eeuwenoude gezegde, meten is weten. Het bijhouden van uw doelen gaat gemakkelijk met een stappenteller. Tegenwoordig hoeft u niet eens meer een stappenteller te kopen want veel smartphones hebben deze functie ingebouwd. Het behalen van een einddoel is zeer bevredigend en u weet ook of u deze dag wel genoeg heeft bewogen.

Lukt het niet zelf?

Als het u niet lukt om op eigen kracht een gezondere en fittere levensstijl te bewerkstelligen kunt u terecht bij InMotion Health. Zij zullen door middel van advies op maat, uw levensstijl verbeteren! De diensten van InMotion Health bestaan uit drie facetten: Sport, voeding en Medische begeleiding. Waar wacht u nog op!