Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

Zichtoplossingen voor bestelbusbestuurders

Bestelbussen rijden soms met hoge snelheid door woonwijken om zo snel mogelijk alle pakketjes uit hun wagen aan het juiste adres te bezorgen. Hoewel je ervan uitgaat dat ze zich aan de verkeersregels houden en goed zicht hebben op de situatie rondom hun voertuig, kunnen bestelbusbestuurders beperkt worden in hun zicht door de enorme grootte van de bus. Aan de achterkant kan er dode hoek ontstaan, aan de zijkanten onder de spiegels is het niet altijd mogelijk om passerende auto’s op te merken en ook rondom de trekhaak is het niet altijd mogelijk om in te schatten wat er daar plaatsvindt. Een veilig hulpmiddel is daarom de achteruitrij camera van de Achteruitrijcamerawinkel, die jouw zicht volledig optimaliseert!

Merk jij als vrachtwagenchauffeur of tractorbestuurder dat je regelmatig moet inschatten of de situatie rondom jouw voertuig wel veilig is? Neem dan het zekere voor het onzekere en ga voor een zichtoplossing. De camera’s van de Achteruitrijcamerawinkel zijn multifunctioneel en bestaan in verschillende uitvoeringen. Zo bieden wij een achteruitrijcamera die jou zicht biedt op de situatie rondom de trekhaak of kunnen wij een derde remlicht camera monteren in de bestelbus. Uiteraard bieden wij ook de meest standaardversie van de achteruitrijcamera, waarbij gedacht kan worden aan een Achteruitrijcamera Mercedes Sprinter. Voor vragen over de achteruitrijcamera monteren, kun je terecht op onze website. Wij denken graag mee over het installeren van de camera en eventuele monitor, waarmee het zicht geoptimaliseerd kan worden.

Om in een groot voertuig te kunnen rijden, is het niet voor niets van groot belang om over het juiste rijbewijs te beschikken. Desondanks kunnen zichtbeperkingen ervoor zorgen dat de situatie rondom het voertuig niet goed ingeschat kan worden. Wees ongelukken dus voor en bekijk het ruime assortiment van de Achteruitrijcamerawinkel voor alle varianten op de website! Voor vragen kan er altijd contact opgenomen worden met onze experts, want wij dragen graag bij aan de voertuigveiligheid van jouw wagen.

https://www.achteruitrijcamerawinkel.nl/

Gerelateerde artikelen

Buiten de randstad

Borstvergroting operatie.

De accessoires van een auto