Cuatromadera
Image default
Zorg

De verloskundige in Nijmegen staat met je in contact

Bij de verzorgende verloskundige in Nijmegen krijg je een heel speciale behandeling. Het gaat hier niet alleen maar om de dienst die wordt uitgevoerd, maar het gaat hier vooral om het contact dat er wordt gemaakt met de toekomstige ouders. Het is een heel mooi proces en traject waar je in gaat vanaf het moment dat je te horen krijgt dat je zwanger bent. Je wil natuurlijk zorgen dat je zo snel mogelijk van alles wat af weet, maar dat heeft tijd nodig. Gelukkig heb je nog een aantal maanden te gaan voordat het kindje geboren wordt en heb je dus nog tijd genoeg om alle voorbereidingen te treffen. Bij deze voorbereidingen helpt de verloskundige in Nijmegen je graag en daarnaast wordt er veel zorg gedragen voor jou en je kindje tijdens de zwangerschap. 

Zwangerschap

De zwangerschap is een mooie tijd in je leven en je wilt nauw in contact staan met het kindje dat groeit in je buik. Onder andere gebeurt dat door te kijken naar een echo die hiervan wordt gemaakt. Naast dat je bij de verloskundige in Nijmegen langs komt, heb je af en toe ook afspraken in het ziekenhuis waar je dan bijvoorbeeld een echo kunt laten maken of kunt laten controleren of alles nog goed gaat met het kindje. Uiteraard gebeurt dat ook bij de verloskundige in Nijmegen, maar de ziekenhuis afspraken horen er nou eenmaal bij. 

Echo

In het ziekenhuis zal er tijdens je zwangerschap, ongeveer 3 keer een echo worden gemaakt. Het is een heel mooi moment, waarbij je in contact staat met datgeen dat er in jouw buik aan het groeien is. Het is een mooi moment en dat wil je vast wel vaker meemaken. De verloskundige in Nijmegen kan een niet medische echo voor je maken, zodat je vaker naar je kind kunt kijken. Dit kan je doen naast de 3 keer dat dit in het ziekenhuis al gebeurt.