Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

Plan een kennismakingsgesprek met een loopbaancoach

Iedereen wil het maximale uit zijn of haar carrière halen. Maar kan je dit alleen bewerkstelligen of is het een vereiste om ook eens een professional op loopbaan gebied naar jou te kijken. Het antwoord hierop is niet volmondig ja, maar bij veel werkenden is een loopbaancoach een stap die jou beter je carrière laat voortzetten. Loopbaanbegeleiding is vooral ook een stap die voor werkenden uitkomt wanneer zij ergens in vastzitten. Situaties zoals het contact met je baas, te veel of te weinig verantwoordelijkheid en ga zo maar door.

Loopbaanbegeleiding was vroeger misschien een taboe, maar tegenwoordig is duidelijk dat deze stap jou helpt groeien in je functie of juist verder dan dat.

Een loopbaantraject kan verschillende vormen aannemen. Sowieso is de allereerste stap een vrijblijvend kennismakingsgesprek met een loopbaancoach. De coach legt jou uit hoe een traject eruit kan zien, dit gestoeld op jouw wensen. Gelijktijdig kan hij of zij een offerte uitbrengen en is het aan jou om te beslissen!

Als je het traject aangaat en de klik met de loopbaancoach goed is dan is het begin ingezet. De keuze is uit meerdere loopbaantesten zoals een beroepskeuzetest of zelfs een persoonlijk DISC profiel kan van jou worden opgesteld. Dit in combinatie met de verdiepende coachingsessies laat jou zien wat nu precies de loopbaanvraag is en hoe jij deze het best kan beantwoorden. Samen met een coach stel je een persoonlijk plan op en ontwikkel je jezelf en verschillende competenties. Uiteindelijk zul je merken dat je beter in je vel zit en dat je weer met plezier naar je werk gaat. 

Carrièrepoort is een landelijk werkend loopbaan bureau met loopbaancoaches door heel Nederland. Wil jij een vrijblijvende intake? Dan kun je contact opnemen per mail of per telefoon. Je kunt Carrièrepoort bereiken op 010 – 785 71 78. Ook kun je natuurlijk per email contact opnemen via info@carrierepoort.nl. 

http://www.carrierepoort.nl

Gerelateerde artikelen

Zichtoplossingen voor bestelbusbestuurders

Veilig rijden op een tractor

Online bookmakers: zo waag je veilig een gokje