Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

Geen fouten meer

Stel je voor, het salaris van de werknemers wordt gestort op het verkeerde bankrekening nummer. Of het salaris is veel te hoog, of juist te laag. De administratie is niet goed doorgevoerd en er wordt twee keer salaris overgemaakt. Dit zijn allemaal scenario’s waarvan je nachtmerries zult krijgen. Hopelijk is dit nog nooit gebeurd en gaat dit nooit gebeuren.

Salarisadministratie is altijd een kriem. Het is complex, moet altijd op tijd ingediend worden en de juiste berekeningen moeten worden gemaakt. Wanneer je zelfs als ondernemer het salaris van je werknemers te laat overmaakt (lees veel te laat) kunnen zij naar de rechtbank gaan en een vordering vragen met een extra vergoeding van het geen wat zij hebben gemist. Het is daarom van uiterst belang dat salarisadministratie serieus wordt genomen. Maar er komt meer bij kijken dan dat je in eerste instantie zou denken.

Speciaal voor verschillende groottes aan ondernemingen hebben sommige bedrijven een online salarisadministratie programma opgesteld. Dit programma zal de ondernemer helpen met de salarisverwerking. Dit programma houd de gegevens bij en berekend uiteindelijk het juiste bedrag. Binnen in deze <a href="http://www project tracker.cbbs.nl/wat-doen-we/salarissoftware/”>salarissoftware zit ook een automatische assistent die kan helpen. Daarnaast kunnen de bedrijven ook terecht bij het desbetreffende bedrijf met alle andere verdere vragen. Naast de loonverwerking van het programma kan de onderneming er ook voor kiezen om een ander online programma, HR dashboard, aan te schaffen volledig met HR software. Dit laatste programma houd alle gegevens van de desbetreffende werknemer bij. Hierbij kan je denken aan de arbeidscontracten, diploma’s, vakantie- en verlofaanvragen en verzuimadministratie. Op deze manier kunt u twee belangrijke pijlers binnen de organisatie gemakkelijk altijd en overal regen. Het enige wat u nodig heeft is eenmalig de software en het internet.

De software is al te gebruiken voor ondernemingen vanaf tien werknemers of meer. De oplossing doet volledig online haar werk, en is overal 24 uur per dag 7 dagen in de week toegankelijk. Zo kunnen er altijd wijzigingen door gevoerd worden of de administratie in gezien worden.

http://www.cbbs.nl/

Gerelateerde artikelen

Vaarbewijs halen

De accessoires van een auto

Een rieten kap op een nieuwbouwhuis