Cuatromadera
Image default
Bedrijven

Ledlampen voor in de industrie en op kantoor koop je bij ledonline.nl.

Ledonline.nl: een led-speciaalzaak voor vloerlampen, spots en systeemplafond verlichting die zijn naam waarmaakt

Een softwarepakket voor de zorg bestel je bij incura.nl en voor het huren van een aanhanger moet je bij jobcar.nl zijn. Een meubel- en accessoire winkel, een abortuskliniek en een social media bureau: ook die vind je op internet. Echt alles en iedereen zit tegenwoordig online. Dat is niet zo gek, want het is algemeen bekend dat we in Nederland steeds meer en vaker online shoppen. Maar wat zijn nu de concrete cijfers? We checkten de website van het Centraal Bureau van de Statistiek en daar vonden we volgende gegevens.

De aankopen die we via internet doen, liggen qua bedrag het vaakst tussen €100 en €500, namelijk 42%. In 26% van de gevallen lag het aankoopbedrag in 2021 op of boven €500. Je zou het misschien niet verwachten, maar mannen geven online meer uit dan vrouwen. Steeds meer mensen doen aan internet-winkelen. Van alle Nederlanders van 12 jaar en ouder heeft 77% het afgelopen jaar minstens één keer iets online gekocht. Het meest verkocht zijn kleding, maaltijden en films via streamingdiensten. Helaas neemt ook het aantal klachten toe. In totaal had 56% van de online shoppers iets te klagen. Bij 40% ging het om een (te) late levering. Er waren technische problemen tijdens de bestelling / de betaling. Ook bestaan er ergernissen over verkeerde of beschadigde goederen. E-shoppen bleek in 2021 met name favoriet in de leeftijdsklasse 25 tot 45 jaar. Maar liefst 89% van al die mensen kocht een product of dienst via het world wide web. Online aankopen door mensen van 65 jaar en ouder steeg het sterkst. Bij 75 jaar en ouder was ook een groei te zien: van 25% in 2020 tot 35% in 2021.

We begonnen met ledonline.nl en daar eindigen we ook mee voor vandaag. Als u vragen heeft over de leds die deze webwinkel aanbiedt, kunt u die stellen via info@ledonline.nl en 076 – 200 31 33.

https://ledonline.nl/

Gerelateerde artikelen

microdermabrasie Alphen aan den Rijn laat je huid weer stralen

Stukadoor Enschede: past deze enorme klus in de huidige planning?

De populariteit van Allen & Heath verklaard