Cuatromadera
Image default
Internet marketing

Vertel het met een animatie video

Vertel het met een animatie video

Het is best een kunst: iets op een heldere en toegankelijke manier uitleggen. Zeker als je in een branche werkt met veel jargon en complexe materie. Een animatie video laten maken is dan dé oplossing. Een animatie video dwingt je namelijk om tot de kern van je verhaal te komen. Alles wat je extra vertelt veroorzaakt alleen maar ruis en leidt af. Door jouw verhaal kort en krachtig te vertellen en hier visuele elementen bij te laten zien ontstaat er een heldere en laagdrempelige manier van communicatie. En dat is win-win, want jouw kijkers vinden het een stuk leuker om een animatie video te bekijken dan bijvoorbeeld een stuk tekst te lezen, én ze onthouden de informatie een stuk langer. Er is wel één voorwaarde: jouw animatie moet goed zijn.

Wat is een goede animatie video?

Een animatie video is goed als hij zijn doel bereikt. Dit doel moet je voordat je gaat beginnen vaststellen. Vervolgens moet ieder element dat je hoort en ziet in de animatie video aansluiten bij dit doel. Én jouw identiteit. Want een mooie animatie video is leuk, maar als hij niet past bij jou en jouw verhaal zal hij zijn doel niet bereiken. Het is dan ook best een vak apart, waardoor je er goed aan doet een professionele partij in te schakelen met veel ervaring. Zoals animatiestudio Zoomworks, gevestigd in Overijssel.

Een animatie video laten maken bij ZoomWorks

Het team van ZoomWorks bestaat uit diverse online marketeers en audiovisuele specialisten. Dagelijks maken zij verschillende videoproducties en animaties. Inmiddels doen ze dit al meer dan 12 jaar, waardoor ze veel ervaring hebben en weten wat werkt én wat niet werkt. Dit is waardevolle kennis en zorgt ervoor dat ze precies weten hoe ze jouw doel kunnen bereiken. Daarnaast zijn ze enorm vaardig met de benodigde programma’s, verschillende manieren van communiceren, hebben ze kennis van verschillende doelgroepen en weten ze hoe ze er voor kunnen zorgen dat jouw animatie video ook daadwerkelijk bekeken wordt.

Meer informatie over een animatie video laten maken?

Wil je meer weten? Of ben je nieuwsgierig naar wat voor soort animaties animatiestudio ZoomWorks al heeft gemaakt voor eerdere klanten? Neem eens een kijkje op hun website en laat je verrassen door de video’s en animaties in hun portfolio. Of neem gewoon rechtstreeks contact met ze op, ze helpen je graag verder.

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/