Cuatromadera
Image default
Mode en Kleding

De fijnste slippers van Ipanema

Wereldwijd bekend om hun ultra-chique en kleurrijke collectie sandalen en slippers uit Brazilië, is Ipanema een naam om te onthouden voor iedereen die ultiem comfort en onberispelijke stijl wil ervaren en voelen. De naam, Ipanema, komt van een van de meest exotische en beroemde stranden ter wereld. Dit schoenenmerk laat zich inspireren door het schitterende kustwonder en de tropen van Rio de Janeiro. De collectie schoenen combineert de ontspannen levensstijl aan zee met de geraffineerdheid van stadse glamour. Al jaren is het Ipanema merk het beeld van comfort en ontspanning voor schoeisel, waarbij elk paar schoenen functie, functies, en natuurlijk mode perfect met elkaar vermengt.

IN STIJL STAPPEN MET TEENSLIPPERS EN SANDALEN
Met de snelle groei en het succes van het merk, schept Ipanema op met hun collectie schoenen met open teen in verschillende stijlen. Het is nooit te laat om zomerse benodigdheden in te slaan en er gaat niets boven teenslippers als het officiële schoeisel voor de tropen. De zachte zolen van Ipanema geven een nieuwe definitie van comfort en functie als het om Ipanema slippers gaat. De slippers zijn gemaakt met Flexpad technologie en 100% recycleerbaar plastic, zodat elke stap gegarandeerd comfortabel is. Platte sandalen zijn ook ideaal voor onderweg als je schoenen nodig hebt die gemakkelijk aan te trekken zijn en er toch in elke hoek modieus uitzien. Je kunt Ipanema schoeisel dragen als je de volgende keer een weekendje weg gaat naar het strand of een chique feestje bij het zwembad.

SHOP IPANEMA ONLINE
Als je op zoek bent naar hoogwaardige en stijlvolle teenslippers, sandalen en slippers, blader dan door de collectie van Ipanema die bij The Little Green Bag verkrijgbaar is. Je kunt ook andere internationale en lokale merken bekijken die een verscheidenheid aan artikelen bieden, zoals kleding, accessoires, schoenen, tassen en meer.