Cuatromadera
Image default
Mode en Kleding

De reden dat iedere vrouw een bh zou moeten dragen

De reden dat iedere vrouw een bh zou moeten dragen

 

Ondanks dat het grootste deel van de vrouwen dagelijks een bh draagt, is er ook een groep die dit absoluut niet doet. Ze vinden het vaak niet prettig en geven de voorkeur boven het dragen van alleen een t-shirt, trui of blouse. Toch is het niet altijd goed om je borsten nooit te ondersteunen. Dat je na een dag lang werken een keer je bh uittrekt omdat het warm is, daar is natuurlijk helemaal niets mis mee. Ook wanneer je op het strand ligt en je besluit je bovenstukje van je freya bikini even uit te doen om bruin te worden is natuurlijk helemaal prima. Wel is het belangrijk, dat wanneer je van plan bent het water in de gaan, je bovenstukje weer aan te doen. Door de vele bewegingen kan het namelijk zijn dat je last krijgt van je borsten. Dit geldt niet alleen voor een bikini overigens, maar ook in het dagelijks leven. Daarom hebben we een aantal redenen voor je op een rijtje gezet, waarom jij een bh zou moeten dragen.

 

Je kleding zit beter

 

Vooral wanneer je normaal een bh grote maten zou moeten dragen omdat je een grote cupmaat hebt, is het geen gezicht wanneer jij een shirt aantrekt zonder dat je hier een goede bh onder draagt. Je borsten zullen namelijk gaan hangen, waardoor het ook nog een slecht is voor je rug, schouder, nek en ook borsten zelf. Je kunt je voorstellen, dat wanneer jij geen bh aantrekt en je hier een shirt over aantrekt, dit er niet echt heel charmant uitziet voor de rest. Uiteraard zijn er vrouwen die dit helemaal niets uitmaken, maar het is wel iets om eens goed over na te denken. Je zult namelijk merken, dat wanneer je een bh gaat dragen, ook je houding ineens een heel stuk anders wordt. Je zult meer rechtop gaan lopen, waardoor je een zelfverzekerde indruk maakt.

 

Je borsten blijven langer mooi

 

Des te langer je blijft rondlopen zonder bh, des te groter de kans dat je borsten op lange termijn steeds meer gaan hangen. Omdat je borsten namelijk geen spieren hebben, zal het borstweefsel het gewicht moeten opvangen. Dit weefsel is vervelend genoeg niet sterk genoeg, waardoor je dus op lange termijn te maken krijgt met eventuele klachten. Uiteraard is hier altijd operatief gezien iets tegen te doen, echter moet je er dan wel rekening mee houden dat je gedurende een aantal weken voor het herstel een postoperatieve bh zou moeten dragen.

 

Gerelateerde artikelen

Schoonmaken van je tas, met dit stappenplan

De fijnste slippers van Ipanema

Hier zijn 5 manieren om je kinderen dit jaar in stijl te kleden