Cuatromadera
Image default
Mode en Kleding

Hier zijn 5 manieren om je kinderen dit jaar in stijl te kleden

Het kan moeilijk zijn om je kinderen elke dag in stijl te kleden! Met zoveel merken en stijlen om uit te kiezen, wil je er zeker van zijn dat je ze goed kleedt, maar er ook niet te veel geld aan uitgeeft. Gelukkig zijn er tal van manieren om stijlvolle outfits te vinden die perfect bij je budget passen. Hier zijn vijf manieren om je kinderen dit jaar in stijl te kleden!

1) Begin met kwaliteitsstukken

Als het om kleding voor de kleintjes gaat, doet kwaliteit er echt toe.

Goedkopere kleding

Denk er eens over na: u wilt dat de kleding van uw kinderen minstens een paar jaar meegaat – het is niet de moeite waard om goedkopere kleding te kopen die snel kapot gaat of verslijt.

Hoogwaardige basics

Investeren in hoogwaardige basics is de sleutel, en ze hoeven geen arm en een been te kosten.

2) Investeer in accessoires

Investeer bij het aankleden van kinderen in accessoires, want deze zullen voor een langere tijd een integraal onderdeel van hun garderobe uitmaken. Van schoenen tot tassen en riemen, investeren in accessoires zorgt ervoor dat je niet elk seizoen hele outfits hoeft te vervangen.

Bespaart

Dit bespaart u niet alleen geld, maar zorgt er ook voor dat ze er stijlvol uitzien zonder dat u elke maand een fortuin hoeft uit te geven aan nieuwe kleding.

3) Mix en match hun kleding

Kinderen groeien als onkruid. De ene dag dragen ze 18 maanden kleding en een paar maanden later zijn ze op en hebben ze 24 maanden kleding nodig. Om de kosten en onnodige verspilling te verminderen, kunt u stukken kopen die met elkaar kunnen worden gecombineerd.

Dierenprints

U kunt bijvoorbeeld een onesie met dierenprint voor een babymeisje krijgen die past bij het geruite overhemd van haar vader.

4)Sneakers kids

In plaats van voor elke outfit een nieuw paar sneakers kids te kopen, stel je een collectie favoriete sneakers of veterschoenen samen in verschillende kleuren. Een geweldige plek om naar stijlen te zoeken is Stylonic, waar je leuke en betaalbare sneakers kids kunt vinden voor zowel jongens als meisjes.

Klassieke

Klassieke Converse of Chucks passen ook bij elke outfit!

Veel opties

Met zoveel opties binnen handbereik, is het gemakkelijker dan ooit om stijlvol, comfortabel schoeisel te vinden voor al je kleintjes.

5) Help ze hun eigen kleding uit te kiezen

Kinderen hebben vaak hun eigen gevoel voor stijl en mode, dus laat ze hun eigen kleding uitzoeken. Hierdoor zullen ze zich goed voelen over wat ze dragen en een levenslange waardering voor esthetiek bijbrengen.

Interesse

Interesse in hun kleding kan het zelfs makkelijker voor je maken om ze elke ochtend aan te kleden! Als je met jonge kinderen winkelt, laat ze dan iets uit elke sectie van een kledingwinkel kiezen. Bijvoorbeeld tops, broekjes, accessoires en blijf bij één kleurthema per outfit. Bron: https://www.stylonic.nl