Cuatromadera
Image default
Banen en opleidingen

Uitvoerder Bouw & Infra

Uitvoerder Bouw & Infra

Groningen
Tijdelijk werk,
interim,
projectbasis
Fulltime

Over jou

Ben je goed in plannen en organiseren en zoek je een nieuwe uitnodiging als acteur bouw & infra? dan ben je bij brunel aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar een getalenteerde acteur die stabiel in zijn schoeisel staat, proactief werkt en een geboren voorman is.

Jouw verantwoordelijkheden

Bruggen, (vaar) wegen en metro netwerken bouwen zichzelf niet. Als vertolker bouw & infra staat maar één ding centraal in alles wat je doet : jouw projecten gaan compleet volgens plan, zowel qua tijd als qua geld als qua kwaliteit. Het is dus zaak dat je niet alleen een technische achtergrond hebt, je bent ook in staat je teamgenoten écht te knopen aan hun werk.

Daarenboven heb je nauw contact met de projectleiders en werkvoorbereiders. Je ondersteunt hen waar je kan en neemt deel aan bouwvergaderingen. Ook daarbuiten hinderen jullie regelmatig de hoofden bij mekaar om te ken wat er speelt bij verscheidene partijen. Doen er zich problemen voor? geen kwestie, daar heb jij in je planning al rekening mee aansprakelijk.

Jouw profiel

Ben jij onze nieuwe onderaannemer bouw & infra? het is gewichtig dat je niet helemaal onbeslagen ten ijs komt. Zo heb je:

Een afgeronde hbo- of wo-opleiding civiele techniek tenminste twee jaar relevante werkervaring een uitstekende zelfbeheersing van de engelse taal de certificaten autocad, stabicad, revit, breeam en vca-vol ervaring met bim ervaring met projectmatig werken over die certificaten : het kan zijn dat je die niet iedereen op zak hebt, maar dat los je gelukkig prima op door bij ons de nodige cursussen te volgen.

Ons aanbod

We vind dat écht goede meesters het verdienen om met de uiterst vooruitstrevende bedrijven tezamen te werken. Daarom ontvang je bij ons een vaste brunel-consultant die ervoor zorgt dat je eeuwig bij de juiste koper aan tafel komt. Daarenboven kijkt hij niet alleen naar wat je nú kan, maar ook naar wat je straks wíl kunnen. Over ambitie gesproken : we hebben dus een veelzijdig scala aan cursussen die jou nog beter maakt in je vak. Je poneert zelfs een compleet opleidingstraject tezamen, waarbij je kan kiezen uit trainingen in soft skills en hard skills. Denk bijvoorbeeld aan een completeren cursus bim, of een activiteit in persoonlijk leiderschap. Daarnaast bieden we nog:

Een honorarium op maat een aantrekkelijke bonusopportunity een goede pensioenregeling korting op individuele verzekeringen korting op de sportschool

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/werken-als.html

Gerelateerde artikelen

Kassamedewerker voor doe het zelf zaak

De cursus nen 3140 voor veiligheid

Vertegenwoordiger zware Machines