Cuatromadera
Image default
Banen en opleidingen

Volg een goede bhv cursus

Kompas Veiligheidsgroep is een gerenommeerd opleidingsinstituut dat zich inzet voor het verhogen van de veiligheidsnormen in Nederland. We doen dit door middel van het verzorgen van kwalitatief hoogwaardige BHV cursussen, EHBO en VCA cursussen, en het aanbieden van deskundig veiligheidsadvies. Daarnaast faciliteren we de aankoop van essentiële veiligheidsproducten. 

Gedreven door onze passie voor veiligheid en leeroplossingen, streven we ernaar om een leidende rol te spelen in het bevorderen van veiligheidsbewustzijn. Onze aanpak is erop gericht om cursisten optimaal voor te bereiden op potentiële noodsituaties, zodat ze snel en effectief kunnen reageren wanneer dat nodig is. 

We leggen een sterke nadruk op de kwaliteit en actualiteit van onze opleidingen. Ons team ontwikkelt de  bhv cursus zelf en zorgt ervoor dat ze altijd voldoen aan de huidige wet- en regelgeving. Onze BHV cursussen, bijvoorbeeld, zijn zo ontworpen dat ze in een compacte periode kunnen worden voltooid – een volledige cursus duurt slechts één dag en een herhalingscursus kan in een halve dag worden afgerond. 

Meer weten over de Kompasveiligheidgroep? 

Naast onze BHV cursussen bieden we ook EHBO en VCA cursussen aan, die cursisten de vaardigheden bijbrengen om eerste hulp te verlenen in diverse medische noodsituaties en veilig te werken terwijl ze potentiële risico’s identificeren. 

Buiten het klaslokaal strekt ons streven naar veiligheid zich uit tot het aanbieden van deskundig veiligheidsadvies. We helpen bedrijven bij het opstellen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties, zodat ze een veilige werkomgeving kunnen garanderen.

 

Onze betrokkenheid bij veiligheid wordt verder weerspiegeld in onze webshop, waar we een uitgebreid assortiment aan veiligheidsproducten aanbieden, variërend van EHBO-koffers en brandblussers tot AED’s en verbandmiddelen. Op deze manier voorzien we onze klanten van een complete veiligheidsoplossing.

https://www.cuatromadera.nl