Cuatromadera
Image default
Marketing

Laat een professionele drone video maken

Laat een professionele drone video maken

Een goede drone video kan jouw marketingstrategie en branding naar grote hoogtes brengen. Letterlijk en figuurlijk. Want een goede drone video maakt al snel indruk, omdat je dingen op een unieke manier kunt laten zien. Vanuit een vogelvlucht-perspectief over jouw bedrijfspand vliegen, laag over het water cinematisch een transportboot volgen of door grote stalen buizen vliegen en zo een tunneleffect creëren… met een drone video kan het allemaal. Maar dat vraagt wel om totale controle over de drone én de camera. Deze bewegen namelijk los van elkaar, waardoor het redelijk wat vaardigheden vraagt om dit goed af te stemmen en hier vloeiende beelden van te krijgen. Daarnaast mag je niet zomaar met een drone de lucht in en gaan filmen, zeker niet als het gaat om professionele of commerciële producties. Een drone video laten maken bij een professioneel bedrijf is daarom zeer verstandig. Een partij die ruime ervaring heeft met het maken van professionele drone video’s is videomarketingbureau ZoomWorks.

Hoe wordt een drone video gemaakt?

Wanneer er een opdracht voor een drone video laten maken binnenkomt bij ZoomWorks beginnen ze met een locatiecheck. Hierbij kijken ze of er überhaupt gevlogen mag worden op de gewenste locatie én of deze voldoet aan de geldende wet- en regelgeving van dat moment. Wanneer dit akkoord is plannen ze een gesprek met jou in waarin wordt besproken wat er precies gefilmd moet worden, wanneer en waarvoor. Dit wordt vastgelegd in een kort script, dat leidend is voor de opnames. Op de dag zelf komt hun ROC-light gecertificeerde dronepiloot naar de locatie, vliegt de drone de lucht in en maakt de gewenste luchtbeelden. Na de filmdag wordt al het beeldmateriaal ingeladen en zorgt de video editor ervoor dat er een gave drone video van wordt gemaakt. Er gaan net zo veel versies van de drone video over en weer totdat er een versie ligt waar iedereen helemaal blij van wordt.

Meer weten over een drone video?

Ben je nieuwsgierig naar wat voor drone video’s ZoomWorks al heeft mogen maken voor haar klanten? Of wil je meer informatie over een drone video laten maken? Voor beiden ben je bij ZoomWorks aan het juiste adres. Neem gerust een kijkje op hun website of neem direct contact met ze op. Ze vertellen je er graag meer over!

https://zoomworks.nl/drone-video-laten-maken/

Gerelateerde artikelen

Hoe krijg je direct meer free publicity?

Warmtekaarten gebruiken met SEO Nijmegen