Cuatromadera
Image default
Eten en drinken

Amsterdammers bestellen catering bij Happie Delivery

Catering bestellen in Amsterdam

Deze buitengewone gemeente biedt altijd wat mee te maken. Zo geniet Amsterdam talloze festivals en een spetterende uitgaanscentrum die u gedurende het jaar kunt beleven. GeÔnteresseerd in meer informatie over wat er te beleven is in Amsterdam? Klik dan op dit linkje. In zo?n feestelijke gemeente, zal het dan ook niet verbazen dat veel particulieren en bedrijven zoeken naar een cateraar, die van de hoed en de rand weet. Het maakt niet uit of u bedrijfsbijeenkomst organiseert of een particulier feestje geeft. Voor de beste catering uit Amsterdam gaat u naar Happie Delivery Catering. Catering boeken voor bijvoorbeeld een verjaardag, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Happie Delivery Catering. Via onze webwinkel heeft u uw favoriete gerechten in een handomdraai besteld. Maar welke heerlijke opties kunt u allemaal bestellen in Amsterdam? U zit hier helemaal goed voor heerlijke middagmaaltijden, de beste hapjes, de meest smaakvolle diners en zelfs de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een BBQ meester alles voor u laat regelen. Van de inkopen tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Ook de vaat wordt gedaan. Dat is toch geweldig?


 

Welke soorten catering kunt u laten bezorgen in Amsterdam?

De webshop van Happie staat tot de nok toe vol met heerlijkheden. Zo heeft u keuze uit de volgende type gerechten

Lunch bestellen of toch een high tea, buffet of BBQ?

De verste Lunches bestel je Happie catering in Amsterdam. Voor een ieder staat er wel wat tussen|is er iets te vinden in ons assortiment|is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit heerlijke sandwiches, knapperige salades, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. Laat indien gewenst uw middagmaaltijden individueel verpakken. Ook wanneer u uw lunches op meerdere adresssen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie Delivery Catering maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere wereld. Heeft u zin in iets authentiekers dan een gewone lunch, dan kan je gaan voor een High Tea. Diverse menus boordevol met heerlijke hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld tiramisu, boterkoek en heerlijke sandwiches met humus. Te reserveren voor grotere groepen of kleine ontmoetingen. Hebben uw gasten dieetwensen? Happie Delivery houdt er natuurlijk rekening mee! Halal, glutenvrij, lactosevrij, het is compleet geen probleem. Buffetten is het specialisme van Happie Delivery Catering. De lekkerste buffetten van Amsterdam ,durven wij wel te zeggen. Ons assortiment is enorm. U vindt van Spaanse maaltijden tot visbuffetten! Tevens, kunt u uw menu geheel op maat bij ons bestellen. Zo kiest u helemaal zelf welke gerechten wij aan uw gasten bezorgen. Bent u liefhebber van een super gezellig feestje, onder de volle zon? Bekijk dan eens onze BBQ Catering! Dit kan u helemaal door ons laten verzorgen. Of u nu uw zinnen zet op alleen het BBQ-pakket, of dat u ook een BBQ-meester wilt laten komen. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De barbecues worden bezorgd in geheel Holland.

Borrelhapjes en tapas

Zalige en originele borrelhapjes regelen doet heel Amsterdam in de online winkel van Happie. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen z?n favoriete hapjes vindt. Van spare-ribs tot vega hapjes en van albondigas tot caprese spiesjes. Wij hebben het allemaalDe fingerood worden bezorgd in geheel ons land Ook fan van deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere pakketten vindt u altijd het tapasmenu dat naadloos aansluit bij uw event.

Gerelateerde artikelen

Verwen jezelf met een ontbijtservice

Catering bestellen in Venlo