Cuatromadera
Image default
Verbouwen

Sandwichpanelen worden steeds populairder!

Panelen die veel extra’s te bieden hebben

Sandwichpanelen: wellicht heeft u er nog nooit van gehoord. Dat zou erg jammer zijn, want sandwichpanelen hebben veel extra’s te bieden. Sandwichpanelen zijn een moderne en speciale soort dakbedekking, die veel extra’s te bieden heeft vergeleken met het gebruik van traditionele daken en gevels. Hoe dit dit precies? Wat zijn de voordelen van dit type panelen en welke mogelijkheden hebben ze t bieden?

Een uitstekend isolerende dakbedekking

Sandwich panelen gebruiken heeft als een van de grootste voordelen de hoge isolatiewaarde van dit materiaal. Thermisch isoleren deze platen perfect en houden veel extra warmte vast. Dit komt door de samenstelling van de panelen, die een schuim bevatten die een dichte celstructuur heeft en aan de bovenkant en onderzijde afgedekt wordt met sterke platen.

Eenvoudig en dus snel op het dak te plaatsen

Een ander voordeel van sandwich panelen is dat ze snel en gemakkelijk te monteren zijn. De platen zijn zodanig ontworpen dat ze naadloos op elkaar te leggen zijn en snel gemonteerd kunnen worden. Dat betekent dat je ze vrij gemakkelijk zelf kunt plaatsen. Als je een bedrijf de panelen laat plaatsen, kan dit snel gedaan worden. En dat scheelt flink in de arbeidskosten.

Prima bestand tegen elk weertype

Eenvan de plussen van sandwich panelen is dat ze goed weerbestendig zijn. Of het nu regent, vriest of extreem heet is: de panelen zijn dusdanig gefabriceerd dat ze geen moeite hebben met dit soort weertypen. Fijn is ook dat ze, door de naadloze verbindingen tussen de afzonderlijke panelen, regenwater en smeltwater snel en soepel afvoeren. Ook zijn de panelen luchtdicht. Het resultaat? Een dakbedekking die ervoor zorgt dat het gebouw en de gevels in een betere conditie blijven.

Laat je verder informeren

Bekijk nu alle mogelijkheden die er zijn op het gebied van sandwich panelen. Er is online kwalitatief goed materiaal te vinden voor een scherpe prijs. Succes en geniet alvast van het resultaat!

 

Gerelateerde artikelen

Waarom Aannemer Den Haag je goed kan helpen