Cuatromadera
Image default
Beauty en verzorging

Ik dook in de wereld van permanente make-up in Alphen aan den Rijn

Eerst klonk het mij een beetje vreemd in de oren, permanente make-up? Maar toen ik er onderzoek naar ging doen kwam ik erachter dat permanente make-up in Alphen aan den Rijn er niet alleen voor zorgt dat je in de ochtend minder tijd kwijt bent aan opmaken. Mensen worden er ook zelfverzekerder door, krijgen soms door een aandoening hun leven terug en het is een uitkomst voor als je zelf geen make-up kunt aanbrengen. Bij permanente make-up worden de wenkbrauwen gedaan of er wordt eyeliner (onder en/of boven) aangebracht.

Hoe werkt het aanbrengen van permanente make-up in Alphen aan den Rijn.

Permanente make-up in Alphen aan den Rijn heeft wel iets weg van een soort tatoeage. Er worden namelijk met en fijn naaldje pigmentstoffen onder de huid ingebracht. Maar het is niet zo blijvend als een tatoeage, het vervaagt na een aantal jaren. Daarom is het advies ook om het elk jaar een keer te laten bijwerken, zo kun je blijven genieten van je permanente make-up.

In Alphen aan den Rijn wordt gewerkt met professionals en deze zullen dan ook eerst kijken wat er bij je gezicht past qua vormen. Mocht je bang zijn voor de pijn, dan kun je van te voren wat paracetamol innemen. Er kan namelijk geen of weinig pijn voorkomen, dat ligt een beetje aan je eigen pijngrens. Vaak geven klanten wel aan dat de pijn uiteindelijk is meegevallen en dat ze hadden verwacht dat het erger zou zijn. Maar dat komt natuurlijk ook omdat er met professionele stylisten gewerkt wordt in Alphen aan den Rijn.

Met permanente make-up zie je er altijd goed uit en kun je dus gewoon wakker worden met make-up op. Ook scheelt het tijd in de ochtend en kun je er gewoon mee gaan zwemmen zonder dat het uitloopt.Gerelateerde artikelen

REDENEN OM OVER TE SCHAKELEN NAAR Wreedheidsvrije cosmetica

Specialisten aan het werk bij de gezichtsbehandeling in Alphen aan den Rijn

Stijlvol en vol met smaak