Cuatromadera
Image default
Woning en Tuin

Het installeren van betonnen U-elementen

Door betonnen U-elementen te verwerken in jouw ontwerpen en projecten kun je eenvoudig en snel zelf aan de slag. Jouw projecten worden binnen no-time geconstrueerd, doordat de prefab U-elementen direct klaar zijn voor gebruik. De meeste projecten met U- elementen zijn gemakkelijk om zelf uit te voeren; al helemaal als jij een echte doe-het-zelver bent.

Bouwen en creaties maken met U-elementen

Met U-elementen kun je zo creatief als mogelijk aan de slag. De U-elementen worden namelijk niet alleen gebruikt voor de aanleg van borders, nee, je kunt er vele kanten mee uit. 

U-elementen van beton zijn opstapelbaar, waardoor je een buitenkast kunt maken. Zet ze op hun poten en je hebt een betonnen kruk of bijzettafeltje. Plaats ze in een vijver, net boven het wateroppervlak en je hebt creëert strakke stapstenen in de vijver. Of maak een strakke geul van de u-elementen, waardoor je zelf een rechtlijnige waterpartij kunt maken.

De mogelijkheden zijn eindeloos met betonnen u-elementen. Neem maar eens een kijkje op de website U-elementen.nl en doe direct ideeën op!

Duurzaamheid van betonnen U-elementen

Het maken van jouw eigen tuinmeubel met betonnen U-elementen is niet alleen goedkoper, maar is ook een stuk duurzamer dan het kopen van een geheel nieuw meubelstuk. Beton is namelijk een materiaal wat bekend staat om zijn extreem lange levensduur.

Het gebruiken of combineren van beton in jouw meubels garandeert jou een stevige basis. Het beton is bestendig tegen weer en wind en is daarnaast erg onderhoudsvriendelijk.

Het is aan te raden om regelmatig het beton schoon te maken met wat water aangelengd met Biomos, om de vorming van mos of algen te voorkomen.

https://www.u-elementen.nl/

Gerelateerde artikelen

De diverse mogelijkheden met L-elementen

De voordelen van houten vloeren

Waar kunt u een Metabo accu aanschaffen?