Cuatromadera
Image default
Auto's en Motoren

Autogarage

Stel, u bent op zoek naar een autogarage die u van diverse diensten kan voorzien, maar daarnaast ook een enorm aanbod heeft als het gaat om auto’s die te koop staan. Dan kunt u zeker een kijkje nemen in de autogarage met zowel een enorme showroom, als een werkplaats waar diverse auto’s worden gerepareerd. De auto’s die gerepareerd worden hebben verschillende problemen, maar vrijwel alles wordt in een korte tijd opgelost. In de showroom heeft u genoeg keuze indien u een auto wilt aanschaffen.

 

Uw auto laten maken of onderhouden

In de autogarage bent u absoluut aan het juiste adres als u uw auto wilt laten maken of onderhouden. Het kan best gebeuren dat uw auto iets mankeert, dat er een onderdeel vervangen moet worden, dat iets niet werkt of dat bepaalde zaken even nagekeken moeten worden. Dit wordt op zeer zorgvuldige wijze gedaan in de werkplaats en u krijgt uw auto weer op en top terug na de reparatie of het onderhoud. Overigens kunt u indien u een Nissan Card heeft bij de autogarage ook verschillende diensten gratis krijgen. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een noodzakelijke reparatie zoals een sterretje in uw voorruit, maar u kunt tevens denken aan het verversen van de olie of het regelen van de APK-keuring.

 

Nieuwe en occasion auto’s

Naast het laten repareren of onderhouden van uw auto kunt u zoals gezegd ook in de autogarage terecht voor een nieuwe auto. U heeft de keuze uit occasions en gloednieuwe auto’s, maar ook daartussen is er genoeg keuze. Zo bevinden zich in de showroom hoge auto’s, lage auto’s, grote auto’s, kleine auto’s, automaten en handgeschakelde auto’s. Ook wat betreft de brandstof is er genoeg keuze. U kunt gaan voor een auto die rijdt op diesel of benzine, maar zelfs elektrische auto’s behoren tot uw keuze. Het is het dan ook zeker waard om even een kijkje te nemen op de website van de autogarage en indien u geïnteresseerd bent eventueel zelfs even langs te komen. U bent van harte welkom in de showroom en he tis tevens mogelijk een afspraak te maken.