Cuatromadera
Image default
Auto's en Motoren

Autobedrijf in Hengelo: kwaliteit voor een goede prijs

Soms bent u op zoek naar een speciaal autobedrijf in Hengelo? Bijvoorbeeld omdat u op zoek bent naar uw droomauto of omdat er onderhoud of een reparatie nodig is aan uw huidige auto. Bij autobedrijf Hengelo kan dit allemaal. Uiteraard staan wij open voor het beantwoorden van vragen en het geven van advies. Eerlijkheid, transparantie en persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel. Zo voelt u zich op uw gemak en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Onderhoud aan uw huidige auto

Voor elke auto geldt dat hij regelmatig door de algemene periode keuring moet om zeker te weten dat hij aan de wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet. Zo moet uw voertuig bijvoorbeeld goede verlichting en stuurinrichting hebben. Ook laten veel mensen regelmatig preventief onderhoud uitvoeren om te voorkomen dat men voor verrassing komt te staan en is een reparatie ook weleens nodig. Wilt u voor hierboven genoemde redenen een afspraak maken? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden! Betaalbaar en kwalitatief goed onderhoud vind wij erg belangrijk. Zo blijft u plezier hebben van uw auto. Tip; kijk op de website onder ‘wat gaat dat kosten’ voor het aanvragen van een offerte.

Meekijken tijdens de reparatie of het onderhoud van uw auto? Ook dat kan.

 

Op zoek naar een auto         

Zoekt u een nieuwe auto? Misschien wel het model waar u al  jarenlang van droomt? Autobedrijf Hengelo helpt u hier graag bij. Wij beschikken over een groot aantal occasions, welke compact én vaak ook nog zuinig zijn. Want zeg nou zelf, door al die belastingvoordelen wordt het kopen van een zuinige auto toch wel heel aantrekkelijk?

Al ruim 40 jaar zijn wij dealer van Daithatsu. Daarnaast bieden we occasion-modellen aan van onder andere Fiat, Suzuki en Nissan. Net als bij reparaties en onderhoud streven we, bij verkoop van een auto, altijd naar een zo goed mogelijke prijs. Uiteraard zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit van uw voertuig.

 

 Gerelateerde artikelen

Waar op letten bij Citro├źn DS3 kopen?

De aankoop van een gebruikte Mercedes Benz CLA

Autogarage