Cuatromadera
Image default
Entertainment

Horoscoop van deze week voor elk sterrenbeeld

Sterrenbeeld RAM (21 maart – 20 april)
Je neemt een verstandig besluit, waardoor je je prima staande weet te houden tijdens de stormachtige momenten die je lijken te achtervolgen. Overal waar je komt, is er paniek in de tent! Je bent zelf verbaasd hoe rustig je daaronder blijft. Als je de humoristische kanten van het leven blijft zien en je zelfvertrouwen behoudt, kan er niets misgaan. Maar er komt ook aangename spanning. En wel in je liefdesleven! Dat kan met je partner zijn óf tijdens een onverwachte ontmoeting…

Sterrenbeeld STIER (21 april – 20 mei)
Een goede week om creatief te zijn, beste sterrenbeeld Stier! Concentreer je op de fi jne en mooie kanten van het leven en geniet van muziek, kunst en cultuur. Daar doe je niet alleen jezelf, maar ook anderen een plezier mee in deze roerige tijden. Je nuchtere verstand komt uitstekend van pas tijdens een verrassend gesprek. Zit er niet voor spek en bonen bij, maar toon initiatief! Je weet wat je wilt en bent vastberaden. Je lieve partner heeft je nodig. Bied een luisterend oor.

Sterrenbeeld TWEELINGEN (21 mei – 20 juni)
De liefde voert de boventoon deze week, beste sterrenbeeld Tweeling. Zijn er nog drempels waar je overheen moet? Deze verdwijnen als sneeuw voor de zon. Je krijgt alle gelegenheid uit te spreken wat je op je hart hebt. Je komt dichterbij de liefde op een moment waarop je het juist niet had verwacht. Cupido krijgt alle ruimte om met zijn pijlen in de roos te schieten. Als je gebukt gaat onder verantwoordelijkheden op je werk, gebruik dan je veelzijdigheid. Een slimme zet geeft je ademruimte.

Sterrenbeeld KREEFT (21 juni – 22 juli)
Je zit prima in je vel en bent tot veel in staat. Ga je normaliter vooral voorzichtig te werk, nu zet je dat aan de kant en ga je ervoor! Dat schept een prima gelegenheid om plannen, die je al een tijdje uitstelt, nu uit te voeren. Je zult merken dat het je voor de wind gaat. Succes is verzekerd! Wees niet verbaasd als je omgeving van je opkijkt. Dit geldt zeker voor je collega’s. Word je even onzeker door alle ontwikkelingen, dan is het je geliefde, die je blijft aanmoedigen.

Sterrenbeeld LEEUW (23 juli – 22 augustus)
Het wordt tijd je financiën op een rijtje te zetten. Het is er nu de goede tijd voor. Als er zaken zijn die moeten worden uitgezocht, stroop dan je mouwen op! Je speurneus staat in de juiste richting. Vertrouw daarom vooral op je intuïtie en ga niet in op slimme praatjes van anderen. Je staat stevig in je schoenen en je kunt jezelf uitstekend laten zien. Verlangen naar vrije tijd doet je de buitenlucht opzoeken. Sport, spel en beweging doen je goed en werken verfrissend..

Sterrenbeeld MAAGD (23 augustus – 22 september)
Laat je vooral leiden richting een nieuw avontuur! Alle pijlen wijzen namelijk die kant op. Als je last hebt van gevoelens van onrust, wees hier dan blij mee. Deze brengen je namelijk op het juiste spoor. Een persoon die je bewondert, doet je een eervol aanbod. Als het je lukt je laatste twijfels overboord te zetten en pietluttig gedrag achterwege te laten, staat je een heel fijne tijd vol verwondering te wachten. Maar laat ondertussen dat middagje winkelen niet schieten!

Sterrenbeeld WEEGSCHAAL (23 september – 22 oktober)
Je wordt uitgedaagd om je grenzen te verleggen en dat is niet voor het eerst. Wees niet bang om eens iets nieuws te doen en stort je in het avontuur. Wanneer je daadwerkelijk kiest voor jezelf, zul je merken dat er geen twijfels meer zijn. Je zult merken dat ook je omgeving je aanmoedigt om een nieuwe weg in te slaan. Luister naar goede en welgemeende raad. Je laat je niet van het kastje naar de muur sturen tijdens een werkoverleg. Dit is de laatste druppel!

Sterrenbeeld SCHORPIOEN (23 oktober – 22 november)
Je voelt je uitstekend en bent eindelijk in staat om oude emoties definitief vaarwel te zeggen, beste sterrenbeeld Schorpioen. Onderzoek voor jezelf wat je nog nodig hebt en richt je vooral op de vriendschappen die je positiviteit en humor brengen. Een goed gesprek met de nodige diepgang biedt je helderheid. De periode van ontspanning is aangebroken! Samen met je geliefde tijdens de lange herfstavonden op de bank zitten, doet je liefdesleven erg goed. Kaarslicht en romantiek doen de rest.

Sterrenbeeld BOOGSCHUTTER (23 november – 21 december)
Er komt deze week van alles op je pad en je doet er goed aan niets te negeren. Voordat je het weet, laat je namelijk prachtige mogelijkheden aan je neus voorbijgaan! Mochten er de nodige uitdagingen zijn in de liefde, spreek dan je gevoelens en verlangens uit. Je zult merken dat je je nergens zorgen over hoeft te maken en onzeker hoef je al helemaal niet te zijn. Genieten staat deze periode helemaal centraal! Vergeet ook jezelf niet. Een saunadag en de vrije natuur zijn een must.

Sterrenbeeld STEENBOK (22 december – 20 januari)
Opeens voel je je kwetsbaar en aanhankelijk. Je bent niet gewend aan die gevoelens, dus het is even schrikken voor je. Laat het echter gewoon over je heen komen. Er is niets mis mee om wat softer te zijn! Je vrienden en sociale contacten bieden je alles wat je nodig hebt. Een goed gesprek en bourgondische gezelligheid brengen je weer bij je positieven. Neem ook het initiatief en geniet van het ontvangen van gasten. Je zult merken dat je niet de enige bent die plezier heeft

Sterrenbeeld WATERMAN (21 januari – 20 februari)
Je laat je van je beste kant zien op je werk en dit legt je geen windeieren. Dat er personen om je heen zijn die vreemd tegen je aankijken, doet je niet zoveel meer. Het leven heeft je geleerd dat je geen standaard persoonlijkheid bent! Geef je originele en unieke kanten en ideeën de vrije ruimte. Hierdoor val je op en laat je zien dat oude patronen niet altijd werken. Of je banksaldo het toelaat of niet; een spontane uitgave doet je goed!

Sterrenbeeld VISSEN (21 februari – 20 maart)
Verantwoordelijkheden en zorg voor anderen drukken zwaar op je schouders. Maar hoeveel er ook van je wordt verwacht, je kunt het aan. Je twijfelt er dan ook niet over de leiding te nemen en initiatief te tonen. Blijf alert dat je grenzen voor jezelf stelt en verwaarloos je liefdesleven niet. Schrap desnoods een afspraak in je agenda om samen een herfstavond door te brengen. Dit ziet er namelijk veelbelovend uit! Een geheimzinnig onderwerp prikkelt je nieuwsgierigheid. Je besluit op onderzoek uit te gaan.

 

Lees hier de eigenschappen van je sterrenbeeld.

https://www.horoscoop-luna.nl

Gerelateerde artikelen

De bruiloft dj in Gelderland maakt er een complete dag van

Een pop huren voor kerst