Cuatromadera
Image default
Aanbiedingen

De diverse mogelijkheden met L-elementen

Betonnen L-elementen zijn zo populair omdat ze erg veelzijdig te gebruiken zijn. Je kunt bijna alle gewenste groottes maken. Van een kleine bloembak tot een verhoogde vlonder, L- elementen kunnen jou helpen om jouw plan te realiseren.

Terras verbinden en diepte creëren

De elementen zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en verschillende kleuren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om verschillende hoogtes te combineren om een trapje te maken. De betonnen afwerking geeft een rustieke en stoere look aan jouw tuin die gemakkelijk te combineren is met bestaande tegels en natuurlijke materialen. Door verdiepingen in de tuin te creëren, van terras naar een lager gedeelte in de tuin, geef je echt diepte aan het geheel. Een aflopende tuin is meestal aan het water gelegen; dit leent zich bij uitstek voor de aanleg van twee terrassen; een terras aan de woning gelegen en een langs het water. 

Hoe plaats je L-elementen?

Het plaatsen van betonnen L-elementen is erg gebruiksvriendelijk. Desondanks is het wel belangrijk dat je de ondergrond goed hebt voorbereid om de stevigheid van de elementen te garanderen. De ondergrond moet vlak en waterpas zijn. Om te voorkomen dat de elementen na het plaatsen niet verschuiven, moet de ondergrond niet te vochtig en niet te droog zijn.

Zodra de grond gereed is plaats je alle L-elementen op hun plek en stort je een goede hoeveelheid zand of grond over de voeten van de elementen heen. Zodra er genoeg zand of aarde over de betonvoet is geplaatst, blijven de elementen al stevig op hun plek zitten, maar als je de muur als keerwand wenst te gebruiken is het aan te raden om de muur ook nog te metselen met cement.

De L-elementen zijn met andere betondelen te combineren, zoals met het u-element, of met tegels, stapelblokken of andere prefab beton. 

L-elementen bestellen

Bestel online uw L-elementen, dit is verreweg de gemakkelijkste methode. De elementen kennen een dermate hoog gewicht dat vervoer met een personenauto de auto te zwaar kan belasten.

Bezoek de website om u te laten informeren en uw bestelling te plaatsen. Hebt u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met de klantenservice. 

https://www.l-elementen.nl/