Cuatromadera
Image default
Woning en Tuin

De diverse mogelijkheden met L-elementen

Betonnen L-elementen zijn zo populair omdat ze erg veelzijdig te gebruiken zijn. Je kunt bijna alle gewenste groottes maken. Van een kleine bloembak tot een verhoogde vlonder, L- elementen kunnen jou helpen om jouw plan te realiseren.

De elementen zijn beschikbaar in verschillende hoogtes en verschillende kleuren. Het is bijvoorbeeld mogelijk om verschillende hoogtes te combineren om een trapje te maken. De betonnen afwerking geeft een rustieke en stoere look aan jouw tuin die gemakkelijk te combineren is met bestaande tegels en natuurlijke materialen.

Hoe plaats je L-elementen?

Het plaatsen van betonnen L-elementen is erg gebruiksvriendelijk. Desondanks is het wel belangrijk dat je de ondergrond goed hebt voorbereid om de stevigheid van de elementen te garanderen. De ondergrond moet vlak en waterpas zijn. Om te voorkomen dat de elementen na het plaatsen niet verschuiven, moet de ondergrond niet te vochtig en niet te droog zijn.

Zodra de grond gereed is plaats je alle L-elementen op hun plek en stort je een goede hoeveelheid zand of grond over de voeten van de elementen heen. Zodra er genoeg zand of aarde over de betonvoet is geplaatst, blijven de elementen al stevig op hun plek zitten, maar als je de muur als keerwand wenst te gebruiken is het aan te raden om de muur ook nog te metselen met cement.

De L-elementen zijn met andere betondelen te combineren, zoals met het u-element, of met tegels, stapelblokken of andere prefab beton. 

L-elementen bestellen

Bestel online uw L-elementen, dit is verreweg de gemakkelijkste methode. De elementen kennen een dermate hoog gewicht dat vervoer met een personenauto de auto te zwaar kan belasten.

Bezoek de website om u te laten informeren en uw bestelling te plaatsen. Hebt u vragen, neem dan geheel vrijblijvend contact op met de klantenservice. 

https://www.l-elementen.nl/

Gerelateerde artikelen

Waterdamp branden zijn veilig voor kinderen

Waar kunt u een Metabo accu aanschaffen?

Het installeren van betonnen U-elementen