Cuatromadera
Image default
Aanbiedingen

Fysiotherapie nodig in Amersfoort Vathorst?

ZEE in beweging staat graag voor u klaar als u behoefte heeft aan fysiotherapie in Amersfoort Vathorst en omstreken. De praktijk is gevestigd in Amersfoort bij Nieuwland, Vathorst en Hoogland. Het team bestaande uit diverse experts helpen u graag om snel klacht-vrij te zijn. 

Fysiotherapie Vathorst: Zee in Beweging

Als u kiest voor psychosomatische fysiotherapie van Zee in Beweging, dan kunt u er op rekenen dat u snel en effectief af bent van uw acute en/of langdurige klachten. Niets is vervelender dan met een blessure of vervelende klacht rond te lopen. Het kan je dagelijks leven belemmeren en wij helpen u daar graag bij om uw ‘gewone’ leven weer snel op te pakken. U kunt bij ons terecht bij chronische klachten die bijvoorbeeld erin zijn geslopen en constant zijn of met regelmaat terug blijven keren zoals bijvoorbeeld een zere rug maar ook bij hoofdpijn en vermoeidheid. Ook kunt u natuurlijk bij ons terecht voor klachten die acuut zjn onstaan zoals bijvoorbeeld een sportblessure waarbij u acuut knieletsel heeft of een verzwikte enkel. Samen met u gaan we op zoek naar de oorzaak van het probleem en/of klacht. Alleen op die manier kunnen we snel en effectief beginnen aan uw herstel. Ook kijken we hierbij naar welke behandel methode het beste past bij u en uw klacht. Wij kennen vele behandelmethodes die mogen werken in uw geval denk bijvoorbeeld aan medical taping (ook voor hooikoortsproblemen), oefentherapieën en het ‘Mulligan Concept’. Nadat we zijn uitbehandelt, start u met de zogenaamde Nazorg fase. Hierbij blijft u bij ons onder controle om ervoor te zorgen dat uw klachten ook daadwerkelijk wegblijven, dat geeft ook meer zekerheid voor u als patiënt. 

Zee in Beweging

‘Zee in beweging’ is in 2016 opgericht door Pascalle en Bastian om mensen te helpen bij de wisselwerking tussen lichaam en geest. U kunt naast fysiotherapie ook nog voor diverse andere diensten bij Zee in Beweging terecht. Denk hierbij bijvoorbeeld aan integratieve coaching, loopbaanchoaching, psychotherapie, hypotherapie, voedingsadvies en yoga. Alles om uw lichaam en geest weer optimaal (samen) te laten werken en op persoonlijk vlak te blijven groeien.