Cuatromadera
Image default
Huishoudelijk

Een slimme oplossing voor radiators

 

Heb je net je badkamer verbouwd of wil je die dan gaan verbouwen? Dan is het mooi om een design radiator te nemen. Je hoeft dan geen radiatorbekleding meer te bedenken voor de oude radiator. Een design radiator kopen heeft meerdere voordelen, zo roest deze niet, neemt weinig ruimte in beslag en het geeft een speels en modern effect  aan de nieuwe badkamer. Maar het kan ook nog best duur zijn, dan is het gebruik van radiatorbekleding om een oude radiator weer wel handig. Wil je een nieuwe design radiator kopen? Dan kunnen deze tips bruikbaar zijn als je een design radiator gaat kopen.

De voordelen van een design radiator kopen

Zoals gezegd heeft een design radiator kopen veel voordelen. Ten eerst hoef je niet je radiator met radiatorbekleding te gaan bekleden. Een ander groot voordeel is dat deze design radiator niet roest. Een gewone radiator is in een vochtige ruimte gevoelig voor roest en lekkage en heeft daardoor ook vaak radiatorbekleding nodig om mooi af te werken. Daardoor zal deze eerder vervangen moeten worden. Een designradiator roest niet en heeft daardoor een lange levensduur. Zo bespaar je weliswaar op lange termijn weer iets van de kosten van de aankoop of verbouwing van de nieuwe badkamer.

Welk materiaal wordt gebruikt bij een design radiator

Bij een verbouwing of aankoop van een nieuwe badkamer heb je ontzettend veel keuzes. Van een vrijstaand band op pootjes, een badkuip aan de wand, een enkele wastafel of een dubbele wastafel tot kleur van tegels en vloer. Nu moet je ook nog een keuze maken voor het type materiaal van je designradiator. Hieruit heb je gelukkig niet heel veel keuze, er is keuze uit de materiaal soorten aluminium, staal en roestvrijstaal. Alle drie de types verdragen vocht en zijn afgewerkt met een beschermende coating. Zo heb je ook geen radiatorbekleding nodig. Welke radiator je gaat kopen is aan jou en hangt af van het bedrag wat je wilt uitgeven en wat je persoonlijke smaak is. Wil je toch liever je oude radiator houden? Gebruik dan radiatorbekleding zodat deze mooi is weggewerkt in de nieuwe badkamer.


Gerelateerde artikelen

Radiatorombouw op maat laten maken is een goede manier om je interieur af te maken.

Eikenhouten tafel om jouw interieur eensgezind te maken

Een statement maken in je huis met een taatsdeur