Cuatromadera
Image default
Entertainment

Een pop huren voor kerst

Je kunt bij Huur een pop je kerstversiering toch nog wat extra speciaal maken. Vaak is het een soort van competitie in verschillende starten in Nederland, je huis zo mooi mogelijk versieren. Buren willen het mooiste huis van de straat hebben en doen hier ook veel moeite voor. Door een mega grote opblaasbare kerstman voor je deur te zetten zul je zeker kans maken om het mooiste versierde huis van de straat te hebben. Zoiets is echt een eyecatcher en zeker geliefd bij de kinderen. Je hoeft niet perse heel je huis met lichtjes te versieren. dat duurt heel lang namelijk, een kerstman pop doet namelijk al veel wonderen.

 

Minder risico met huren

Door een pop te huren in plaats van te kopen loop je minder risico doordat je pop helemaal nagekeken wordt voordat je hem krijgt natuurlijk. Als je een opblaasbare pop koopt dan wil het soms nog wel eens voorkomen dat er een gaatje in zit. Dit komt omdat deze poppen vaak heel lang in een magazijn liggen en niet worden gecheckt voordat je ze aanschaft. Dit zou zonde zijn want vaak kan je niet bewijzen dat er al een gat in zat waardoor je veel geld verliest. Ook loop je minder risico dat je de pop zelf beschadigd omdat je hem niet in de kelder hoeft op te bergen na gebruik.

 

De verjaardag van je moeder extra bijzonder maken

Door een pop te huren kun je de verjaardag van je moeder extra bijzonder maken. Het leukste is natuurlijk om het als een verrassing te laten en haar er zelf achter te laten komen dat er een mega Sarah voor haar deur staat. Dit is natuurlijk een grappige en leuke verassing voor je geliefde moeder. Doordat je niet uren bezig hoeft te zijn met het opzetten van de pop, omdat het opblaasbaar is kun je haar goed verrassen zonder dat ze iets door heeft. Even voor dat ze wakker wordt de pop opblazen is vaak al vroeg genoeg.