Cuatromadera
Image default
Industrie

Een goede treklier kopen?

Een goede treklier koopt u bij de Hijswinkel. Wij hebben verschillende soorten treklieren in ons assortiment en kunnen u goed adviseren over welke het beste past bij uw klus. Daarnaast hebben wij ook elektrische lieren of handlieren in ons assortiment.

Waarom een treklier?

Wilt u een groot gewicht horizontaal verplaatsen, zoals bijvoorbeeld een boot, dan kunt u het beste gebruik maken van een treklier. Deze hebben wij uiteraard in ons assortiment, verschillende soorten zelfs. Lieren maken het verplaatsen van een groot gewicht een stuk lichter door hydraulische energie om te zetten naar mechanische energie. Door een staalkabel langzaam om een trommel te winden met behulp van een zwengel of motor, wordt de last zeer eenvoudig verplaatst. Bij de Hijswinkel vindt u lieren voor het verplaatsen van 500 kilo, een ton, anderhalve ton, twee ton en drie ton. Laat u door ons adviseren welke u nodig heeft. Onze medewerkers helpen u graag.

Veilig werken

Het is belangrijk om veilig te werken bij het gebruik van een lier. Om die reden adviseren wij u bij de Hijswinkel graag over het veilig gebruik van de lier. Denk bijvoorbeeld aan het laten zitten van vijf tot acht windingen op de trommel. Zorg er daarnaast voor dat iedereen altijd op een veilige afstand blijft staan en buiten het bereik van de lierkabel. Daarnaast kan de lierkabel zorgen voor snijwonden, dus raden wij u aan om goede werkhandschoenen te gebruiken. Gaat u voor het eerst aan de slag met een lier? Laat u dan eerst uitgebreid door ons adviseren over de precieze werking, zodat alles soepel verloopt.

Bestellen

Heeft u zich laten adviseren en weet u welke lier u nodig heeft voor uw klus? Dan bestelt u gemakkelijk de gewenste lier in onze webshop. Wij garanderen u een goede prijs en snelle levertijd. Voor meer informatie over onze producten kijkt u op onze website. Wij hebben hier ook diverse tips voor het gebruik van onze producten geplaatst. Bij vragen of opmerkingen kunt u altijd contact met ons opnemen. Onze medewerkers hebben alle benodigde kennis in huis op het gebied van hijsmiddelen om u goed te assisteren.