Cuatromadera
Image default
Management

Business management human resources

Bent u op zoek naar een programma dat uw hbo-diploma of universitair diploma zal verbeteren door het ontwikkelen van sterke praktische zakelijke vaardigheden?

 

Het dynamische gebied van Human Resources is van cruciaal belang in de huidige concurrerende omgeving. Bedrijven erkennen nu dat een sterk beheer van hun human resources een concurrentievoordeel biedt en leidt tot organisatorisch succes. Dit programma is ontworpen om afgestudeerden van universiteiten en hogescholen te voorzien van essentiële zakelijke vaardigheden en een sterke basis in Human Resources. Studenten voltooien ook een vier maanden full-time werk termijn het verkrijgen van waardevolle werkervaring en inzicht in de Human Resources beroep.

 

In de eerste termijn, studenten voltooien cursussen die hen te voorzien van de nodige kennis van alle belangrijke zakelijke disciplines, waaronder marketing, boekhouding en technologie. In de daaropvolgende termijnen, voltooien de studenten alle cursussen die nodig zijn om het Comprehensive Knowledge Exam te schrijven dat nodig is om de Certified Human Resources Professional (CHRP) aanwijzing te verkrijgen (http://www.hrpa.ca) tegen een extra vergoeding.

 

Het programma biedt studenten met blootstelling aan alle gebieden van de Human Resources veld met inbegrip van talent acquisition, compensatie, opleiding en ontwikkeling, workforce management en nog veel meer. Studenten profiteren van kleine klassen, hands-on actief leren en faculteit met diverse ervaring in alle facetten van Human Resources. Partnerschap met de lokale afdeling van de Human Resources Professional Association geeft studenten de kans om hun netwerkvaardigheden te ontwikkelen en te leren over het werken in het vak.

 

Toelatingseisen

Een hogeschooldiploma of universitair diploma is vereist.

De toelatingsprocedure is competitief en voldoen aan de minimale academische eisen is geen garantie voor toelating.

 

Lambton College behoudt zich het recht voor informatie, waaronder toelatingsvereisten, te wijzigen en te allen tijde een programma of cursus te annuleren; de locatie en/of termijn waarin een programma of cursus wordt aangeboden te wijzigen; het programmacurriculum te wijzigen als dat nodig is om te voldoen aan huidige competenties of veranderingen in de arbeidsmarkt; de trajecten van certificerende instanties van derden te wijzigen; of een toelatingsaanbod in te trekken zowel voorafgaand aan als na de acceptatie door een aanvrager of student vanwege onvoldoende aanmeldingen of inschrijvingen of overacceptatie van toelatingsaanbiedingen. Indien Lambton College van een dergelijk recht gebruik maakt, is de enige aansprakelijkheid van Lambton College de terugbetaling van het door de aanvrager of student aan Lambton College betaalde geld.

 

Vereisten voor de beheersing van de Engelse taal

Aanvragers moeten hun taalvaardigheid aantonen door een van de volgende scores te overleggen:

 

IELTS van 6.0;

TOEFL iBT 69; of

Geslaagd voor de plaatsingstest van het Lambton Institute of English.

Let op: IELTS is de enige taalvaardigheidsscore die door het programma Study Direct Stream (SDS) wordt geaccepteerd. Aanvullende landspecifieke eisen kunnen ook van toepassing zijn.

 

Voldoen aan de minimale Engelse eisen is geen garantie voor toelating. Studenten met een hogere Engelse taalvaardigheid krijgen voorrang bij de beoordeling van de toelating.

 

Technologievereisten

Om gelijke tred te kunnen houden met de eisen van elke cursus in je programma, raadt Lambton College aan dat elke student toegang heeft tot een laptop tijdens zijn studie aan ons college.

 

Programmakaarten

Studenten zijn verplicht hun voorgeschreven programmakaart te volgen en mogen om geen enkele reden ongeplande pauzes nemen.

Huidige studenten

Huidige studenten kunnen de programmakaarten van voorgaande jaren bekijken op de mylambton-website. 

 

U moet inloggen met uw C# en wachtwoord om toegang te krijgen tot uw programmakaart.

 

Mogelijkheden op de arbeidsmarkt

Afgestudeerden van het programma kunnen werken in een breed scala van binnenlandse en internationale arbeidsfuncties, waaronder recruiters, compensatieanalisten, pensioen- en uitkeringsassistenten, gezondheids- en veiligheidsassistenten, arbeidsgelijkheidsfunctionarissen, trainings- en ontwikkelingsassistenten, arbeidsrelatieassistenten en andere entry-level posities op het gebied van human resources.

 

Voor informatie over de toelating van internationale studenten tot postdoctoraal werk, zie de informatie over het Post-Graduate Work Permit Program.


 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/