Cuatromadera
Image default
Sports / Soccer

Yoga in Heemskerk

Wil je yogalessen volgen in Heemskerk? Kijk dan eens bij op de website van YogaChi. We leven in een tijd waarin we gehaast zijn, moeten presteren, er is drukte en stress. Tijd om te ontspannen is er haast niet meer bij en daarom is het goed om yoga te volgen. Zo leer je om je lichaam te ontspannen en het is ook weer goed voor je geest. En of yoga saai is? Nee, want yoga is er voor iedereen.

Genieten van yoga in Heemskerk

Door yoga lessen te volgen in Heemskerk leer je namelijk je meer bewust te worden van je lichaam en geest. Yoga heeft eigenlijk als doel om je te laten genieten van het leven. En elke yoga oefening is eigenlijk bedoeld om stress tegen te gaan. Zo vind je bij YogaChi de Tao Meditatie. Het is een Chinese levenswijze waarbij alles in perfecte harmonie is. Je werkt aan je gezondheid, vitaliteit en emotionele balans. Je leert negatieve emoties om te zetten in positieve Chi. Chi staat voor levensenergie.

Zorg beter voor jezelf

Johan is gecertificeerd yogaleraar en heeft al 48 jaar tao-yogales ervaring en dat is best bijzonder. Tevens is Johan professioneel hypnotherapeut. Hij maakt gebruikt van zowel Oosterse als Westerse Taoïstische therapeutische inzichten en wijsheid. Zo is er ook de Chi Nei Tsang buikmassage. Tijdens deze sessie volgt de behandelaar het verhaal van je buik. De geblokkeerde emoties verlaten je navel en zo komt er weer volop rust in je hoofd. Ik denk dat die yoga lessen in Heemskerk nog niet eens zo gek zijn. Volg anders eens een proefles of neem gewoon contact op, want misschien is het echt iets voor jou. Yoga is echt niet zweverig en lenig hoef je er echt niet voor te zijn. Nee, het zorgt voor minder stress, voor een betere focus, meer energie, een vrolijke glimlach en innerlijke rust. Fysiek en mentaal kan het zoveel voor je doen. Maar vooral om beter voor jezelf te zorgen. Want als jij je goed voelt kan je misschien ook weer meer betekenen voor de mensen om je heen. Namaste!

Gerelateerde artikelen

5 tips om je voertuig te verkopen

Verhelp uw voetklachten bij het skiƫn met Skischoenopmaat.nl

Tips voor een fitter leven met InMotion Health