Cuatromadera
Image default
Aanbiedingen

Molenaarstrappen

Molenaarstrappen

In een land waar de molen zo’n beetje centraal staat zijn de molenaarstrappen natuurlijk onmisbaar. Uiteraard is de trap niet alleen maar bedoeld voor het gebruik in een molen.

 

De losse steile trap

Het kenmerk van een molenaarstrap is dat hij steil geplaatst wordt. Deze trap kun je vast laten plaatsen. Maar wist je dat er ook een losse variant van bestaat. Deze trap plaats je wanneer je hem nodig hebt. Ben je klaar dan haak je hem los en bergt hem eenvoudig op. Dat bespaart je veel ruimte.

 

Bepaal je eigen look

De trappen worden geleverd in onbehandeld beuken- of grenenhout. Doordat het niet behandeld is kun je hem dus eenvoudig voorzien van een mooi kleurtje. Pas de steil van je trap dus zelf aan bij je eigen omgeving. Het is ook mogelijk om de trap te oliën. Dat zorgt voor een mooie warme look.

 

Accessoires

Om de trap veilig te gebruiken zijn er handige accessoires te verkrijgen. Denk bijvoorbeeld aan stalen bevestigingstangen. Deze stangen zijn verkrijgbaar in staal en met een zwarte coating. Deze stangen bevestig je aan de onderkant van je verdieping. Met een set haken, die ook verkrijgbaar zijn in zwart en staal kleur, haak je de trap simpel vast. Hierdoor staat hij lekker stevig en kan echt niet meer onderuitglijden. Naast deze haken is er ook een leuning verkrijgbaar. Deze leuning voor de molenaarstrap is zowel aan de linkerkant als rechterkant te plaatsen. Hiermee loop je veilig de trap op.

 

Lengte van de trappen

De molenaarstrap is verkrijgbaar van 6 tot en met 18 treden. De trap van 6 treden is 125 centimeter lang. Bij iedere extra trede gaat de ladder 20 centimeter omhoog. Daarbij gaan we tot 18 treden. Dat betekent dat de langste trap daarmee een afstand van meer dan 3 en een halve meter kan overbruggen. 

 

Advies over jouw trap

Bij Van Eldik Ladders hebben we meer dan honderd jaar ervaring met ladders en trappen. Dat betekent dat we jou het beste advies kunnen geven. Advies over welke trap het meest geschikt is voor jouw situatie. We kunnen je altijd helpen en zelfs maatwerk bieden. Heb je speciale wensen omdat je huis uniek is? Dan kunnen we meedenken over de juiste oplossing. We kunnen zelf aanpassingen doen in onze eigen werkplaats. Benieuwd? Bel ons dan komen we met een leuk idee voor je.

 

https://www.vaneldikladders.nl/