Cuatromadera
Image default
Internet marketing

Gebruik geen extra inspanning

network marketing millionaire

“Gebruik geen extra inspanning” – dit is het eerste geheim van freewriting-techniek beschreven door Mark Levy in zijn boek “Genius to order”. Ter ondersteuning van zijn standpunt vertelt Mark Levy het volgende verhaal:

“Robert Kriegel (Business Consultant en Trainer-psycholoog voor atleten van wereldklasse) vertelt in een van zijn boeken een zeer leerzaam verhaal voor diegenen die hun leven ten goede willen veranderen door te schrijven.

Hij heeft een grote groep sprinters gecoacht die in de afgelopen paar pre-olympische kwalificatieplekken hebben deelgenomen. Tijdens een trainingsrun ontdekte Kriegel dat de hardlopers gespannen en bekneld waren – blijkbaar waren ze het slachtoffer van koorts vóór de start.

Logischerwijs hadden deze atleten harder moeten trainen, maar de coach had een ander idee. Hij vroeg om opnieuw de afstand te lopen, maar deze keer moesten zijn spelers ontspannen en ongeveer negen tienden hun best doen.

Dit is wat Kriegel schrijft over deze tweede poging:

“De resultaten waren verbluffend. Tot ieders verbazing liep elke atleet de tweede keer sneller als hij geen extra inspanning deed. En één hardloper heeft zelfs een onofficieel wereldrecord neergezet. “

Voor hardlopen is dit idee misschien goed, maar is het ook van toepassing op andere activiteiten? Chriegel vervolgt: “Hetzelfde geldt voor andere activiteiten: zonder extra inspanning bereik je meer op elk gebied. Logica vertelt ons dat we minstens 110% moeten geven om de concurrentie voor te blijven. Ik heb echter gemerkt dat als we 90% geven, we meestal betere resultaten behalen. “

Dit betekent dat wanneer u een bedrijf aanneemt, u uzelf niet de taak moet stellen om een ​​ideaal en een meesterwerk te creëren. Het resultaat wordt beter als u uw verwachtingen verlaagt.

…..meer info kunt u hier vinden «Road to 100k Instagram Followers»!

instagram ad strategy

https://marketingbook.shop/

Gerelateerde artikelen

Responsive website

Vertel het met een animatie video