Cuatromadera
Image default
Horeca

Een heerlijk menu met onze catering hoofddorp

Bent u op zoek naar een lekkere catering in omgeving hoofddorp en omstreken? Dan bent u hier aan het goede adres want wij hebben de lekkerste en beste catering in de regio. Onze catering is smaakvol, van alle markten thuis en voordelig! Al jarenlang zijn de beste koks en chefs bij ons werkzaam om uw evenement, bijeenkomst, feest of gelegenheid te voorzien van de heerlijkste catering die u maar kunt voorstellen. Wij hebben veel ervaring met allerlei verschillende soorten gelegenheden van bruiloften, tot bedrijfsfeestjes tot suikerfeesten. Door de verschillende soorten chefs en koks die bij ons werkzaam zijn hebben we een zeer gevarieerd en uitgebreid menu waardoor we van alle markten thuis zijn, dus wat u ook zoekt, grote kans dat u het bij ons vindt! Neemt u eens een kijkje in ons menu en wellicht kunnen wij iets voor u betekenen in het verschiet of het eeuwige heden.

Van alle markten thuis, grote diversiteit in keukens

Onze cateringservice is van alle markten thuis, wij hebben chefs van verschillende komaf en achtergrond en zij nemen en brengen al hun kennis mee in de catering die we u voorschotelen. Onze chefs zijn getraind in veel verschillende keukens, zo vindt u bijvoorbeeld alle soorten gerechten in ons catering aanbod. Wij serveren de lekkerste jollof maar ook een heerlijke erwtensoep. De erwtensoep is even lekker als onze kimchi jjigae of onze udon noodles, wij doen het allemaal. Wilt u sushi, poke, of sashimi?

Gewoon lekker Hollands

Of wilt u gewoon lekker toastjes met aardappelsalade en mooie rode bieten zoals we die hier in het mooi Nederland kennen, dan kunt u hier terecht. Geen zorgen over allergieën want dit kunt u altijd tijdig aangeven aangezien alles vers en from scratch wordt gemaakt bij ons. Dat is wat wij u  garanderen en wat wij u te bieden hebben.