Cuatromadera
Image default
Winkelen

Een betaalbare all-in-one PC kopen

Een betaalbare all-in-one PC kopen

Je kunt de prijzen van een all-in-one PC vergelijken op de website van PCbetaalbaar.nl. Een all-in-one PC is een computer waarbij je geen kast hebt. Je hebt een dikkere monitor waar de computer als het ware in is weggewerkt. Doordat de onderdelen zo goed weggewerkt zijn bespaar je een boel ruimte en dit zorgt voor een georganiseerd bureau. Meestal hoef je alleen een toetsenbord en muis aan te sluiten, maar de touchscreen modellen kunnen ook prima zonder. Apple was een van de eerst merken die met de iMac kwam. Later zijn ook alle bekende computer merken een of meerdere modellen gaan maken. Echter komen ze niet altijd even dicht in de buurt van Apple producten, want dit is toch een vak apart!

HP All in one PC

Een van de beste all in one computers die er is is de HP 32 Inch all-in-one PC. Deze beschikt namelijk over een QHD scherm waarmee alles haarscherp te zien is. Daarnaast heeft HP ook gekozen voor duurzame materialen, waardoor je ook nog eens een bijdrage aan het milieu geeft. Met 16 GB aan RAM geheugen en een Intel Core i7 processor hoef je er niet bang voor te zijn dat de computer vastloopt. Deze PC kan makkelijk meerdere programma’s draaien en ook video en fotobewerking programma’s draaien goed. Ook wordt deze PC vaak op de bedrijven ingezet. Dit omdat daar natuurlijk ook goed doorgewerkt mee kan worden.

Computers en laptop prijzen vergelijken

Er is veel verschil tussen computers en laptops. Daarom is het ook zo belangrijk om goed op de specificaties te hebben Vaak betaal je wat meer voor een bekender merk, maar dat wil niet altijd zeggen dat dit ook nodig is. Echter zie je vaak wel dat de kwaliteit en afwerking van deze merken net wat strakker gebeurd. Maar uiteindelijk draait het allemaal om de onderdelen die aan de binnenkant zitten. Er zijn namelijk genoeg processoren die goedkoper zijn en wel sneller werken. Ook van merken zoals Intel en AMD. Daarnaast zijn er ook vaak zat computer en laptop aanbiedingen waarbij je honderden euro’s kunt besparen.

Waar let je op bij de aankoop van een PC

Bij het kopen van een PC, all-in-one PC of lap zijn er een aantal dingen waar je op let. Zo is het belangrijk dat er een goede processor in zit. In normaal Nederlanders zou je dit kunnen zien als de rekenkracht van het apparaat. Voor grafische toepassing scoren die van AMD wat beter, maar voor multitasking is Intel weer aan te raden. Een goede videokaart met intern geheugen van 8 of 16 GB is wel aan te raden voor gamers, maar voor normaal gebruik totaal overbodig. Afhankelijk van het budget dat je te besteden hebt maak je een keuze. Vaak is het RAM geheugen ook een extraatje wat voor meer reken en grafische kracht kan zorgen. Echter kun je dit vaak voor een paar tientjes uitbreiden.