Cuatromadera
Image default
Dienstverlening

Xantion: het ICT bedrijf in Veenendaal

Xantion is een ICT bedrijf in Veenendaal. Wij geloven dat ICT heel makkelijk moet kunnen zijn. Wij pakken zaken eerlijk aan en zijn een team dat gedreven aan de slag gaat met uw klus! Daardoor kunnen wij realiseren dat ICT voor u en uw bedrijf enorm makkelijk wordt. Zo kunt u met uw bedrijf of als particulier het verschil maken onder concurrenten.

ICT bedrijf in Veenendaal

Wat Xantion als ICT bedrijf in Veenendaal voor u kan betekenen is van alles. Als eerste kunnen wij u op het gebied van ICT volledig ontzorgen. ICT-voorzieningen kunt u helemaal uit handen geven aan Xantion. Wij zorgen er dan voor dat deze voorzieningen goed beheerd worden. En dat voor maar €1,95 per dag per werkplek. Zo hoeft u geen dure investeringen meer te doen en scheelt het dat u geen medewerkers hoeft in te huren op het gebied van ICT. Zo kunt u tegen lage en voorspelbare kosten betrouwbare ICT systemen in bezit hebben. Onder ICT vallen niet alleen computers, maar ook servers, routers, switches en printers. Als u problemen heeft met een van deze apparaten kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij blijven altijd geduldig en professioneel. 

VoIP

VoIP is het bellen via internet. De toestellen zien er normaal uit, maar zijn ongelooflijk slim. Je kunt deze toestellen namelijk koppelen aan het internet waar het toestel is. Daar waar je de telefoon dus neerzet kan je bellen. Als u deze telefoon dus op kantoor neerzet is het onderling bellen met collega’s dus gratis, omdat dit via het internet gaat. Dit zorgt dus voor veel kostenbesparing. Dit kan ook voor een vast bedrag per maand bij Xantion het ICT bedrijf in Veenendaal. 

Advies

Het ICT bedrijf Xantion in Veenendaal is ook als consultant in te huren. Ook dan zijn wij eerlijk, creatief en pragmatisch. Ook kunnen wij precies advies geven op het vakgebied waarin u zich bevindt. Ook staan wij voor transparantie. Dit houdt in dat wij altijd eerlijk zijn tegen onze klanten. Dit passen wij dus ook toe in ons advies aan u. Wij zorgen ervoor dat uw ICT is afgestemd op hetgeen wat u wilt bereiken.

Gerelateerde artikelen

Nooit meer nek- en rugpijn met een matras op maat van Dekbedenmatras.nl

Nieuwe talen leren? Niet meer nodig dankzij vertaalbureau Eindhoven

Vacature verpleegkundige in een verzorgingstehuis of thuiszorg